Кросфит за тело и дух

На стадиону ФК „Колубара“, осим што се игра фудбал, у „Fitness and Therapy“ центру спроводе се функционални тренинзи и екстремнија варијанта, тачније „crossfit“ тренинзи.

Published
Categorized as Спорт

Конзорцијум „Колубара Грађевинар“ и „Девикс“ избран извођач за улицу С.С. Црни

Завршен је тендер за извођење радова у улици Станислав Сремчевић Црни. По речима заменика председника ГО Лазаревац Бојана Стевића, најбољу понуду дао је конзорцијум два лазаревачка предузећа, „Девикс“ и „Колубара Грађевинар“.

Радници Колубаре традиционално хумани

У Огранку Рударски басен „Колубара“ у понедељак је отпочела друга редовна пролећна акција добровољног давалаштва крви, коју организује Црвени крст општине Лазаревац у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Србије.

Повећан број обољења сличних грипу

Епидемиолошка ситуација у Лазаревцу је уобичајена и очекивана за овај период године, рекла је епидемиолог Дома зрдавља „Др Ђорђе Ковачевић” докторка Верица Ђокић.

Тринаест милиона за мере запошљавања

Споразум између Националне службе за запошљавање и Општине Лајковац о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања у 2016. години, потписан је 22. фебруара.

У плану је и подземна гаража код Центра за културу

Заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић, говорећи о планираним инвестицијама на територији општине, навео је да ће раније започети радови ове године бити завршени, али да има и нових планова за значајне пројекте.