У плану је и подземна гаража код Центра за културу

“Од грађевинских радова очекује нас почетак изградње породилишта, реконструкција објекта ендемске нефропатије, санација и реконструкција амбуланте у Великим Црљенима, планирано је уређење ентеријера у основној школи у Црљенима, ОШ „Вока Савић“ и ТШ „Колубара“ као и радови на изградњи неколико капела”, рекао је Стевић.

За ову годину планиран је и завршетак радова на фискултурној сали у Рудовцима и ватрогасном дому у Лазаревцу, а један од већих пројеката свакако је и изградња канализационе мреже у Великим Црљенима где је вредност радова око 80 милиона динара.

“Крајем марта почиње изградња индустријске зоне  на „Тамнавској петљи”, површине 200 хектара, настављени су радови у Карађорђевој улици и на уређењу градског парка, где би требало да се уреде стазе и спортски терени и засаде дрвореди.

Тренутно се ради елаборат од стране паркинг сервиса Града Београда  о могућностима изградње подземне гараже у зеленој зони код  лазаревачког Центра за културу, а када је у питању зграда суда, ми смо наше обавезе испоштовали, а сада треба да ради Министарство правде”, закључује Стевић.

Опширнији текст читајте у наредном штампаном издању Правих новина.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *