Журка поводом испраћаjа боксерске репрезентациjе на Европско првенство

Боксерска репрезентациjа Србиjе ће учествовати на Европском првенству у Софиjи од 6. до 16. августа, а БК Лазаревац им jе омогућио припреме у нашем граду. Репрезентативци су синоћ редом представљени гостима:

Вања Бачић – лака категориjа

Лазар Станоjевић – велтер

Александар Дреновак – средња категориjа (капитен)

Саша Миловац – полутешка категориjа

Драган Вељковић  тешка категориjа

Владан Бабић – супертешка категориjа

Стеван Пашћан – селектор

Сви борци и селектор су се понаособ обратили присутнима. Сагласили су се да ће бити тешко, али да ће сваки од њих дати све од себе у рингу. Посебно су се захвалили Бокс тиму Лазаревац на гостопримству и свему што су урадили за репрезентациjу.

Председник Бокс тима Лазаревца Душан Пантелић рекао jе да ће у клубу бити задовољни њиховим учешћем иако сви испадну у првом колу jер само два репрезентативца имаjу интернационално искуство. “Ако би се десило да неко од њих освоjи бар шесто место и тиме обезбеди учешће на светском првенству или да неко узме неку медаљу, то би био сjаjан резултат. Надамо се да ће се у том случаjу сетити нас и поново доћи овамо, да прославе”, каже Пантелић.

Борци кажу да ће сигурно доћи jер им се Лазаревац jако допада и лако би се уклопили овде. 

Представници Бокс тима Лазаревац пожелели су им на краjу да им ово такмичење буде одскочна даска за сва коjа ће уследити.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *