Свечано отворен реновиран стадион ФК Колубара

Председник ФС Србиjе отворио jе новоизграђене трибине на стадиону као и терен са вештачком подлогом, а отворене су и нове просториjе ОФС Лазаревца.

„Радуjе ме што сам видео доста урађеног на вашем стадиону у коjе jе jедним делом финансирао и ФС Србиjе. Ово jе четврти отворени терен и видим да jе председник Стевић доста урадио на побољшању инфраструктуре. Сjаjно jе видети да се овде фудбалски дише и што се ради на побољшању инфраструктуре, а резултати ће потом лакше доћи. Мислим да наши људи jош нису свесни колико вреде ови терени са вештачком подлогом jер се може радити током целе сезоне. У плану jе да отворимо укупно 26 терена. За добар рад Стевића и сарадника додатно их награђуjемо са комплетном спортском опремом, треба само да се jаве у кућу фудбала и преузму опрему“, рекао jе Караџић.

На излагање се надовезао и председник ФС Београда Славиша Кокеза:

„Слажем се  са излагањем господина Караџића и ФС Београда. План и програм смо направили уз помоћ ФС Србиjе и заjедно можемо много више урадити. Ово jе први терен при ФС Беогарда коjи jе изграђен и драго ми jе што сам видео у Лазаревцу велики елан“, рекао jе Кокеза.

На краjу се гостима захвалио председник Колубаре Боjан Стевић.

„У име фудбалског клуба Колубаре и ОФС Лазаревца захваљуjем се на посети уваженим гостима. Ово jе први долазак председника ФС Србиjе. Са изградњом настављамо и биће ми задовољство ако председник ФС Србиjе буде гост када будемо комплетно завршили започете радове”,  рекао jе Стевић.

Стевић jе добио признање ФС Србиjе коjе му jе уручио председник ФС Србиjе Томислав Караџић, а председник ГО Лазаревац Драган Алимпиjевић jе добио признање ФС Беогарда коjе му jе уручио Славиша Кокеза.

Пре доласка делегациjе из ФС Србиjе и ФС Београда освештене су просториjе фудбалског клуба и додељена признања локалним фирмама и поjединцима за допринос у раду фудбалског клуба Колубаре.   

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *