Стевић потпредседник Фудбалског савеза Београда

После више од 30 година фудбалски Лазаревац напокон jе на прави начин застпљен у Фудбалском Савезу Београда. Нови председник ФС Београда, Славиша Кокеза, прво потпредседничко место доделио jе председнику ФК Колубаре Боjану Стевићу.

“Фудбалски Лазаревац честита новом председнику на именовању и уверени смо да ће приградским општинама бити боље у наредном периоду.Такође честитам  Стевићу на указаном поверењу и заjедничким снагама ћемо знатно побољшати фудбал у нашоj општини”, речи су потпредседника ОФС Лазарева Милуна Николића.

Први човек лазаревачког прволигаша Боjан Стевић обећава бољитак клубовима општинских лига у Лазаревцу.

„Ово jе велико признање како за мене тако и за Лазаревац, али jе и велика обавеза. Већ смо се договорили да већ на пролеће у Лазаревцу изградимо jедан терен са вештачком травом за клубове општинских лига. Моj jе циљ да што пре изнеђем средства за клубове у обе општинске лиге и буде им плаћено суђење. Већ од данас сви заjедно морамо радити у интересу фудбала и прве резултате очекуjем већ почетком пролећа. Лазаревац jе град фудбала са преко 30 клубова од Друге општинске до Прве лиге Србиjе, заjедничким снагама ћемо дићи ниво фудбала у нашоj општини. Ја лично честитам и госопдину Кокези на именовању”, речи су Боjана Стевића.

Очекуjе се да почетком наредне године буду одржани и избори у ОФС Лазаревца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *