Разбиjено стакло на просториjама СНС-а

Данас у преподневним сатима, непознате особе разбиле су стакло на просториjама општинског одбора Српске напредне странке у Лазаревцу.Поводом овог догађаjа огласио се Градски одбор СНС Београд, коjи jе позвао надлежне да откриjу почиониоце и приведу их правди.

Sns Lazarevac

„Градски одбор Српске напредне странке Београд осуђуjе насилничко понашање политичких неистомишљеника, коjи су каменицама разбили стакло страначких просториjа у Лазаревцу. Очигледно су имали намеру да насиљем покушаjу да зауставе реформе коjе спроводи Влада Републике Србиjе на челу са премиjером Александром  Вучићем, коjе за циљ имаjу бољи живот свих грађана наше земље.

Српска напредна странка ће се увек залагати за диjалог као начин политичке комуникациjе, а надлежне државне органе позивамо да истраже оваj напад на просториjе Српске напредне странке и починиоце приведу правди“.

Sns Lazarevac

Заменик председника ГО Лазаревац и секретар ОО СНС Лазаревац Боjан Стевић осудио jе оваj вандалски чин и истакао да jе права срећа да нико ниjе повређен.

Како сазнаjемо, надзорне камере биле су укључене и забележен jе снимак целог догађаjа, али због истраге коjа jе у току, за сада су снимци у таjности.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *