Стартује нова фудбалска сезона

Колубара је при жребању извучена као гост, али велике су шансе да зелено-црни угосте Добановчане на свом стадиону, јер радови на реконструкцији стадиона у Добановцима још нису окончани.

Истог викенда као и прволигаши стартују и српсколигаши. Ове јесени само ће фудбалери Степојевац Ваге бити у Српској лиги група Београд. У првом колу Степојевчани гостују екипи ГСП Полета.

Ове јесени Лазаревчани ће имати два представника у Зонској лиги Београда: Фудбалере Турбине из Вреоца који су испали из Српске лиге после баража и фудбалери лазаревачког Борца који су се кроз бараж  вратили међу зонаше.У првом колу оба лазаревачка представника гостују, Турбина путује на мегдан екипи Балкана, док Борац игра премијерни меч против Хајдука на Лиону.

20. августа почиње и јесења сезона у три Прве београдске лиге.

У Првој београдској лиги група Б, ове сезоне има седам клубова из лазаревачке регије. Напредак из Медошевца, ТЕК из Великих Црљена, Шумадија из Шопића, Младост из Барошевца, Раднички из Рудоваца, Младост из Барошевца и ОФК Бурово.

Већ у првом колу три комшијска дербија, Шумадија дочекује Напредак Младост из Цветовца састаје се са ТЕК-ом, у Рудовцима се игра стари дерби, Раднички дочекује Младост из Барошевца, а Бурово се састаје са Стрелцем из Мислођина.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *