Мото рели у Лајковцу

Преко 100 учесника на 80-ак мотоцикала, стигло је у четвртак 04. августа, у поподневним сатима, на плато испред градске куће где их је поздравио директор Туристичке организације општине Лајковац, Милутин Ранковић, пожелевши им угодан боравак у Лајковцу.

 Бајкери ће боравити у Лајковцу као гости локалног мото клуба “ТНТ”, у чијем ће кампу поред реке Колубаре преспавати, а сутра настављају пут Ваљева.

“Кренули смо у недељу са Сребрног језера, обишли смо између осталог Голубац, Кладово, били смо и на Власинском језеру, све у свему, прошли смо кроз много градова да бисмо, ево, данас стигли до Лајковца. Са нама су гости из Словеније, Мађарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, практично из свих земаља региона. Основни циљ овог мото релија је, пре свега, промоција културе спорта и саобраћаја и разбијање стереотипа, по којима су бајкери некакви лоши момци “са оне стране закона”, како се то најчешће представља у филмовима”, рекао је за Праве новине Саша Аврамовић, члан мото клуба “Срем” из Сремске Митровице.

Коначна одредница шеснаестог по реду Мото релија биће место Кобиље у околини Пожаревца.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *