Старт нове сезоне у Колубарско-мачванској зонској лиги

Наредног викенда стартује нова сезона у Колубарско-мачванској зонској лиги. Фудбалери Рубрибрезе, села на домак Лајковца, по први пут ће се наћи међу зонашима, а у клубу кују велике планове.

„Доста смо урадили на побољшању инфраструктуре, реновирали просторије и терен који је и проширен. Освежили смо екипу и надам се да ћемо спремно дочекати зонске мечеве. Ја сам оптимиста по питању пласмана, а да смо озбиљан клуб говори ангажовање искусног тренера Александра Лазаревића који је свој квалитет доказао у Железничару, Задругару Карађорђу из Тополе. Уверен сам да можемо бити бар у златној средини“, каже председник Иван Стефановић.

Искусни тренер Лазаревић очекује добре резултате: „Дошао сам у своје село и верујем да ћемо заједничким снагама стићи до жељеног циља. Лигу познајем и знам да је сваки меч дерби. Не кријем да желим бар бод у премијерном мечу где гостујемо старом зонашу Рибници из Мионице“. Лазаревић каже да би волео када би могла и публика да буде на трибинама, јер би караван њихових навијача кренуо ка оближњој Мионици.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *