Шта доноси прекид одбојкашке сезоне

Одбојкашка сезона је стала као и сви спортови због корона вируса. Тешко је рећи каква одлука челника ОС Србије ће се донети због незавршеног првенства, али како је пренела спортска штампа из ОС Србије се чула информација да се сезона прекида и да се се затечено стање на табелама сматрати као коначна табела.

У том случају одбојкашице Железничара ће остати на петој позицији која их може одвeсти само у такмичење за балкански куп. 

Први човек Железничара, Живорад Лазаревић, за спортски је изјавио да су све играчице напустили Лајковац, јер нема активности и да се спремају на повратак у Кину две кинескиње Сун Руан и Јуан Веј.

“Мислим да је наша лига завршена. Полако набављамо докуметацију како би две Кинескиње се вратиле у Кину, њима се чак не иде у Кину јер кажу да им је лепо у Лајковцу. Све што је сталајо у уговору ја сам испоштовао. Ово је виша сила”.

За чим жалите?

“Ех, да смо били бар четврти имали бих излазак у Еврпоу, овако пето место нам даје могућност играња у балканском Купу. Пробаћемо кроз њега да изборимо наступ у Челенџ купу, ли о том по том, прво да ово зло прође”, каже Лазаревић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *