На корак од Српске лиге

У дербију кола фудбалери Железничара из Лајковца су на свом стадиону савладали јесењег лидера Слогу из Богосавца са 2:1 и запосели лидерску позицију.

Меч је био на српсколигашком нивоу, јер оба тима су одиграла квалитетно. Гости из Богосавца су повели прелепим голом Тајдића у 57. минуту, али домаћини су успели преко Арсића да направе потпун преокрет и заслужено упишу прве порлећне бодове. Тренер лајковачке дизелке Срђан Јовановић није крио задовољство по окончању дербија.

“Савладали смо одличну екипу Слоге која у својим редовима има неколико чак и прволигашких играча. Нисмо у првом делу искористили пар прилика што су гости знали да нас казне прелепим поготком искуног Тајдића. Ипак жеља наша за победом је пресудила и два поготка Арсића су нам донели велику радост”.

Ако се сезона прекине можда ћете се вратити међу српсколигаше?

“Једноставно не знам шта ће бити ми смо се добро спремили осетно појачали и желимо прво место. Прекид првенства је био неминован, сада само можемо исчекивати да што пре прође овај вирус, ако се сезона не настави мислим да смо ми најближи повратку међу српсколигаше јер имамо добар тим дугу традицију и одличан стадион што мало која екипа у лиги има. Лично бих волео ипак да се сезона настави и да на терену покажемо да смо најбољи у јакој конкуренцији, јер поред нас и Слоге и екипа Рађевца је тим који с правом конкурише за прво место”, речи су ттенера Железничара Срђана Јовановића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *