Потписан уговор о спонзорству лазаревачких клубова

„Сви клубови у Првој и Другој општинској лиги Лазаревца добили су фудбалске лопте са којима ће играти првенствене и куп утакмице. Сваких шест месеци клубови ће добијати фудбалске лопте, сада су добили по 4 затим наредних шест месеци 5, а потом 6 фудбалских лопти високог квалитета.

Ово је само једна помоћ клубовима. У наредном периоду наставићемо са доделом фудбалске опреме, која је поклон ФС Београда за клубове који нису у предходном периоду добили опрему. Потрудићемо се да изнађемо још могућности како би помогли наше бројне клубове, а драго ми је што је ОФС Лазаревца најорганизованији савез под окриљем ФС Београда“, рекао је Стевић.

Председник ОФС Лазаревца Марко Ранковић се захвалио у име бројних клубова.

„Морамо одати признање подпредседнику ФС Београда Стевићу који је успео да нађе спонзора за наше општинске лиге, што је свакако историјски дан за наше лиге јер мало која лига има генералног спонзора. Клубови имају само обавезу да првенствене и куп утакмице играју са лоптама које су подељене“, рекао је Марко Ранковић, а потом су свим клубовима уручен први контигент лопти.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *