Одржан III Меморијални турнир Тома и Заги

На турниру је учествовало 24 екипе из 10 клубова подељених у неколико категорија.

Поред Колубаре, на турниру су учествовали београдски клубови Студентски град, Раковица, Н.Београд, АТХ и Вождовац, Шамот из Аранђеловца, Младеновац,Уб и Металац из Ваљева.Током два дана великих борби преко 300 малишана је показало завидан квалитет рукомета. Организатори су се побринули да награде најбоље екипе и појединце.

“Драго ми је што смо окупили велики број малишана из окружења и што је турнир протекао без иједне мреље што су потврдили сви учесници. Наши некадашњи тренери, Тома и Заги, су нас поред рукомета, научили да будемо и прави спортисти, што смо верујем потврдили током својих каријера. Велике борбе и уједначеност екипа, а у два финала у категоријама 2000. и 2002. су победника одлучили седмерци”,  истакао је спортски директор Колубаре Слабољуб Митровић.

У категорији 2005. најбоља екипа је Студенски град, друго место припало је Убу, а треће Колубари.За најбољег играча проглашен је Никола Филиповић из Студенског града.

У категорији 2004. поново су прво место освојили  дечаци из Студенског града, друго место припало је Младеновцу, а треће Колубари, а најбољи играч је Алекса Буквић из победничке екипе.

У генерацији 2002. најбоља екипа је Колубара, која је у финалу након седмераца савладала Студенски град, а треће месето освојили су дечаци из Новог Београда. Најбољи играч је Никола Мартиновић из Колубаре.

У генерацији 2000. годиште прво место припало је Раковици, друго Студенском граду, а треће Шамоту, а најбољи играч је Андрија Алавања из Раковице.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *