Након опоравка од повреде озбиљни планови Терзића

„2016. сам повредио раме и морао сам да паузирао мало мање од три месеца. Након тога сам променио клуб, из пливачког клуба Нови Сад сам пресшао у Партизан где сам радио пет месеци  и све је деловало супер. Имао сам само проблема са руком и повредом, али ништа није деловало толико страшно“, прича Терзић.

Међутим, одмах након државног првенства које је одржано у марту ове године, повреда се вратила.

„Нисам видео себе више ту и одлучио сам да направим дужу паузу и размислим да ли ћу се враћати такмичарском пливању. Био сам убеђен да од тога нема ништа, али ипак сам одлучио да се вратим након разговора са људима из пливачког клуба Партизан, који су испали и превише коректни према мени“.

Какве су амбиције сада, након повратка?

„Амбиције нису претерано велике, свестан сам да ће ми требати бар 4 – 5 месеци да направим неку форму за солидан резултат. Тек некон тога може да се прича о нормама за Светска и Европска првенства са репрезентацијом”.

“Први циљ је да се вратим у нормалу, јер ће бити претешко поново, након пола године паузе, устајати у 6 ујутру пливати и по 10 километара по тренингу, али шта је ту је, нема назад. Надам се да ће ми Општина Лазаревац изаћи у сусрет за неке неопхоне ствари и помоћи.

Наредна такмичења?

„За сада ми је циљ вратити се у врхунско пливање, где ми је по мом и мишљењу место. Прво такмичење, нисам сигуран када ће бити, али отприлике у октобару или новембру. То ће највероватније бити у Сарајеву, где ће бити веома јак митинг. За даље ћемо видети, како функционишу ствари. Хвала вама из Правих новина још једном и надам се да ће следећи интервју бити са неком медаљом око врата!“

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *