Са фудбалског терена на операциони сто

Четири минута пре краја меча, голман Срема, Мишковић, је неопрезно старовао и нанео тешку повреду Маслићу.

Председник ТЕК-а, Ненад Пауновић, пренео је дешавање са меча у Јакову:

„Права првенствене утакмица и одмах да кажем да млади голман Срема, Мишковић, није имао намеру да повреди нашег Маслића, али судар је био страшан. Маслић је остао на ивици казненог простора без свести, а из уста је лила крв.

Одмах су притрчали сви играчи и морам одати признање и домаћинима који су све учинили да се што пре Милан транспортује у Ургентни центар. Све време сам био уз Маслића и голман Мишковић и челници клуба су се стално инфорнмисали о његовом стању“.

Дан после повреде познате су и повреде.

„Утврђено је да су му поломљене јагодичне кости и нос и требало би у четвртак да се изврши опрерација, јер му је потребан и мали опоравак, јер је доста крви изгубио.

Надам се да ће хируршка интервенција бити успешно обављена и да ће наредне недеље бити на кућном лечењу. Све ћемо учинити да му помогнемо да се што пре опорави, а фудбал је за сада у другом плану“, речи су председника ТЕК-а Ненада Пауновића.

Милан Маслић је један од најбољих играча зонске лиге, чак је последњих дана прелазног рока се шушкало да може појачати Колубару, али остао је у Теку и сви му желе брзи опоравак.

“Најгоре је прошло. У четвртак ћу бити оперисан, а морам се захвалити великом броју људи који су ми пожелели брз опоравак, нарочито Лазаревчанима, као да сам ту рођен и то се не заборавља”, рекао је Маслић док очекује операцију.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *