Од 22 борбе 19 победа за Грејтест

Након  стопостотног учинка протеклог викенда у Земуну, где су боксери из Лазаревца у пет мечева забележили исто толико победа, овог викенда наступали су на тродневном турниру у Смедереву “Смедеревска јесен”.

У шест борби БК Грејтест однео је пет победа, а једини поражен био је јуниор до 70 килограма Адам Крстовић, који је изгубио 2 :1, дискутабилном одлуком судија.

Сава Стевановић и Зоран Лесендрић након победа у полуфиналу и финалу освајају златне медаље. Сава је направио подвиг, ако се напомене, да је услед лосе конкуренције у својој узрасној категорији боксовао са две године старијим борцима, сто је у тим годинама велика разлика, но то га није спречило да поново буде најбољи, сада и у јуниорској конкуренцији.

Омладинац Зоран Лесендрић у категорији до 69 килограма победио је два такмичара, оба из БК Српска Част Врање. Зоран је јос увек почетник, али до сада има 7 победа у исто толико наступа. Зоран тек треба да се доказује, јер га у будућности очекују још озбиљнији противници.

Капитен Никола Камаљевић у сениорској конкуренцији до 81 килограм у полуфиналу убедљиво је савладао Вуковића из Београда, у финалу га чека прекаљени Саса Миловац из БК Сомбор. Никола има 19 година, а у овој години има само један пораз, уз стрпљив и предан рад у будућности може до високих резултата.

У БК Грејтест не крију задовољство због добрих резултата у овој години. У последње 22 борбе остварили су 19 победа и само три пораза. 3. октобра у Лазаревцу на отвореном терену за кошарку у СРЦ Колубара одржава се меч трећи “Греjтест опен”. Лазаревачка публика може доћи да пoдржи нашу младу перспективну екипу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *