Јавни увид у ПДР дела III месне заједнице у Лазаревцу

Јавна презентација НАЦРТА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА III Месне заједнице у Лазаревцу – за улице Бранка Пешића, Солунску, Славише Ђорђевића и Нову улицу (продужетак улице Славише Ђорђевића до везе са улицом Милентија Поповића), заказана је за дан 24. септембар 2020. године, са почетком у 10,00 часова, у Скупштинској сали, на првом спрату, Градске општине Лазаревац, улица Карађорђева број 42.

У складу са тренутном ситуацијом и мерама које су на снази, а у вези са актуелном пандемијом болести коју изазива вирус COVID-19, обавештавају се грађани да ће јавној презентацији моћи да присуствује ограничен број особа у складу са мерама и препорукама Кризног штаба.

Нацрт плана детаљне регулације дела III Месне заједнице у Лазаревцу – за улице Бранка Пешића, Солунску, Славише Ђорђевића и Нову улицу (продужетак Улице Славише Ђорђевића до везе са Улицом Милентија Поповића) изложен је на Јавни увид у згради Градске управе града Београда, у Улици 27. марта бр. 43-45 (у сутерену) и у згради Градске општине Лазаревац, Карађорђева бр. 42. у периоду  од 14. септембра до 13. октобра 2020. године, сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда о предметном Нацрту плана одржаће се 29. октобра 2020. године у згради Градске управе града Београда, у Улици краљице Марије бр. 1 (сала на 20. спрату). 

Информације о предложеним решењима заинтересованим лицима даваће представник обрађивача, од 12 до 18 часова, уторком у згради Градске управе града Београда, Улица 27. марта бр. 43-45 (у сутерену) и четвртком у згради Градске општине Лазаревац, Карађорђева бр. 42.

Заинтересована лица могу, током јавног увида, своје примедбе на планирана решења, у писаном облику, да доставе Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, преко писарнице у Улици краљице Марије бр. 1, закључно са 13. октобром 2020. године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *