Нова млада екипа за наредну сезону

Рукометаши Колубаре нису успели у прошлој сезони да се врате у елитну лигу.

Освајање другог места је ипак успех, ако се зна да је буџет клуба био далеко мањи од конкурената за прво место. Већ дуги низ година прво окупљање за нову сезону је 1. август, па je та традиција настављена.

Тренер Владимир Драгићевић реално гледа на прошлу сезону. “Одиграли смо добро и уз мало среће могли смо стићи до првог места, али за то нам је било потребно и нешто више што тада нисмо имали. Најважније је да је клуб стабилан и да у клубу скоро сви играчи играју из Лазаревца и по томе смо препознатљиви”.

Амбиције за нову сезону

Остали смо без Славољуба Митровића који је окачио копачке о клин, а Гленџа, млади играч је отишао у Босну. Одлучили смо да једну талентовану генерацију 2000. и 2001. годиште у целости прикључимо првом тиму и да им  дамо шансу. То су клинци који су били и на Светском првенству средњошколаца у Катару. Зато нам неће бити циљ прво место, већ стварање једне нове екипе, која ће као и ова дуго трајати“.

План рада

„У нашем граду имамо сјајне услове и ту ћемо провести припреме, наравно уз доста контролних мечева. Ако нам се укаже шанса да доведемо бар једног доброг играча урадићемо то како би лакше разиграли ове младе играче који ће имати запажену минутажу у новој сезони“, речи су тренера Колубаре Владимира Драгићевића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *