Милан Тривић нови председник РК „Колубара“

Прво су замењени неки чланови Скупштине клуба који нису више у клубу, а за нове скупштинаре су изабрани Милош Тривић, Срђан Јовановић, Жарко Зубић, Мирослав Бишевац, Саша Вучељић и Милан Тривић.

Досадашњи председник клуба Бојан Синђелић поднео је оставку због избора на место председника ГО Лазаревац.

Скупштинари су једногласно за новог председника изабрали Милана Тривића који је дуго у клубу и зна сву проблематику клуба. После избора, Тривић се обратио присутним члановима Скупштине.

„Ако смо последњих шест година преживели, уверен сам да можемо и у наредном периоду сачувати клуб и надам се да ће бити боље. Клуб не дугује никоме ништа и мислим да смо једини клуб у лиги без дуговања. Циљ је да клуб фукционише без већих проблема. Буџет клуба за сезону је око три милиона, надам се да ћемо од ГО Лазаревац добити 1,4 милиона, а у преговорима смо и са ЕПС-ом. Сви који смо у клубу мораћемо да се потрудимо да изнађемо средства за нормалан рад клуба. Мислим да сви чланови Скупштине треба да издвоје по пар хиљада месечно, а од ове сезоне ћемо наплаћивати улазнице од 100 динара, јер ко није спреман да на овај начин помогне клубу није ни потребан на трибинама.

Ко су нови чланови Управног одбора?

„Влада Павловић, Владимир Микић, Радован Тиодоровић и Горан Костић, а наравно ако се буде појавио неко ко нам може помоћи биће котиран у Управни одбор”, речи су новог председника Колубаре.

Тренер Владимир Драгићевић се осврнуо на нову сезону.

„Рад на тренинзима је добар и прво се морам захвалити старијим играчима на добрим играма у прошлој сезони. Ако успемо да у клуб доведемо пар бекова можемо појурити горњи део табеле у противном нам предстоји борба за опстанак. Екипе Лесковца, Мокре Горе најављују борбу за сам врх, а сигурно ће још неки клуб бити у кругу кандидата за прво место”, рекао је Драгићевић.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *