Колубарска битка

Виђено је доста квалитеног бокса, а председник Боксерског Савеза Београда Божидар Тадић био је задовољан квалитетом, а нарочито организацијом турнира.

“Лазаревац постаје град бокса што показује и велики број публике. У Лазаревцу има три боксерска клуба, а “Колубара” је најстарији и предсеник и тренер Владан Михаиловић који је завршио и Диф је био сјајан домаћин. Mорам се овим путем захвалити и директору СРЦ “Колубара” Миодрагу Симићу који су увек били добри домаћини када су боксерске манифестације у питању па смо му доделили вредно признање”, рекао је Божидар Тадић.

Председник БК “Колубара” Владан Михаиловић: “Радује ме велики одзив боксера из доста српских градова. Било је доста квалитетних мечева, а жири који су сачињавали тренери прогласио је меч између Дамњана Грмуше из Деспота из Смедерева и Златка Јањића из Гоше из Смедеревске Паланке за најбољи меч турнира”, рекао је Михаиловић.

Директор СРЦ “Колубарa” Миодраг Симић обећао је да ће увек бити спреман да помогне било коју спортску манифестацију: “Лазаревац је град спорта у којем има преко 100 клубова и увек се трудимо да свима изађемо у сусрет јер оваквим манифестацијама на неки начин промовишемо и Лазаревац. Надам се да ће наредне године на овом турниру бити преко 100 боксера”, рекао је Симић.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *