Колубара игра ове суботе у Новом Пазару (ВИДЕО)

Пред важну утакмицу коју фудбалери Колубаре у оквиру 23. кола Линг лонг Суперлиге Србије играју ове суботе у Новом Пазару против истоимене екипе, одржана је конференција за медије на којој су говорили капитен тима Никола Јанковић и шеф стручног штаба Дејан Ђурђевић.

“Мирно и сталожено, идемо да урадимо оно што је до нас. Да изађемо на терен, да се потрошимо максимално. Много ствари ће зависити од терена и од противника, али највише од нас, а сваки резултат осим пораза за нас би био јако квалитетан“, казао је Ђурђевић.

Капитен екипе Никола Јанковић осврнуо се у својој изјави на јако важну победу и бодове које је Колубара освојила претходног викенда на домаћем терену против Вождовца.

„Прво коло и јако битан резултат за нас. Радили смо спремали се и неке ствари у тој утакмици смо пренели на терен. Резултат је дошао, тако да јако битна три бода за нас“, казао је Јанковић и додао да на гостовању у Пазару сигурно неће бити лако.

„Једно од тежих гостовања у Суперлиги. Екипа која сигурно на табели не стоји на месту, где би требало да стоји. Скуп добрих играча, али ми смо у неком добром тренутку, тако да сигурно доле очекујемо да направимо добар резултат за нас“, закључио је Јанковић.

Утакмица 23. кола Линг лонг Суперлиге Србије између Новог Пазара и Колубаре игра се у суботу у 14 часова. Директан пренос меча је на каналу Аренаспорт.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *