Општина поклонила колица јануарским бебама (ВИДЕО)

28 беба рођених у јануару ове године са територије општине Лазаревац данас је на поклон добило нова дечија колица.

Савремена троположајна дечија колица поклон су од општине Лазаревац. Мајкама су дечија колица уручили председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, његов заменик Томислав Рикановић и председник Скупштине Бојан Синђелић.

Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић у свом обраћању присутним родитељима честитао је принове и пожелео им овом приликом успешно родитељство уз пуно здравља и среће.

Мислим да ће овај вид поклона у виду дечијих колица, која су по мом мишљењу заиста добра и квалитетна бити права помоћ општине у одрастању ваше деце, казао је Стевић и додао да општина Лазаревац велику пажњу и бригу усмерава ка најмлађим суграђанима, а да је доказ томе и данашња подела изузетно квалитетних колица са носиљкама мајкама беба које су рођене током јануара 2022. године.

Стевић је овом приликом најавио да ће се и у наредном периоду наставити са поделом поклон дечијих колица свим мајкама беба које на свет дођу током ове године, а већ  током марта, општина ће започети и поделу ауто седишта, за сву децу рођену у 2021. години.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *