Колубара и АдмиралБет – Руку под руку!

АдмиралБет је постао спонзор још једног клуба. Овога пута фудбалског, суперлигаш из Лазаревца. Колубара улази у породицу спортских екипа које ће финансијски помагати наша компанија.

Нашли смо интерес у одличним партијама Лазаревчана прошле сезоне, жељи клуба да афирмише младе играче од којих је велики број поникао у омладинском погону Колубаре и рођен је у Лазаревцу, али и чињеници да је фудбал најпопуларнији спорт у овом граду.

Ради се о клубу који постоји више од 103 године, основан је далеке 1919. године.

Вођени руком искусног Дејана Ђурђевића који ће наставити започето, играли су одличан фудбал, формирали веома солидан тим који за циљ има нови узлет и пласман у плеј-оф наредне сезоне. На том путу ићи ће руку под руку са АдмиралБетом који увек има највише амбиције и веома је мотивисан да помаже врхунски спорт.

У години успеха репрезентације, Мундијала у Катару, компанија улази на велика врата у најквалитетнији фудбал у Србији са циљем да у догледно време “Рудари”, како их зову, буду и део европских такмичења.

Амбиције познате компаније и Колубаре су се поклопиле, желе продор у врх, да наставе да расту, унапређују услове рада и пословања, пружају шансу младима, па свакако да и клуб из Лазаревца и АдмиралБет очекују много од ове сарадње.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *