Донација за фудбалске клубове ОФС Лазаревца

„Ово је велики дан за наше бројне фудбалске клубове и доказ да се мисли и о условно речено „малим клубовима“. Ја се морам похвалити да ће овог пролећа на стадиону Колубаре бити постављени рефектори и да ћемо неке првенствене мечеве играти у вечерњим сатима. ГО Лазаревац покрива трошкове за суђење и котизацију и тако ће бити и у овој години. Захваљујем се свим гостима који су данас дошли у наш град и донели вредне поклоне“, казао је Стевић.

„Ово је доказ да наш савез не заборавља клубове из нижих лига. Председник ФСС Кокеза је данас спречен да дође јер је угостио председника ФС Енглеске, али је упутио поздраве. До сада смо донирали опрему за око 1000 клубова, а надам се да ћемо у наредном периоду обезбедити опреме за још 1000 клубова и да ћемо број наших фудбалских увећати са 2500 на 3000“, казао је Шурбатовић.

Слободан Бобе Павковић је кратко рекао: „У малим клубовима се рађају велики играчи и ФС Србије ће увек изнаћи средства да помогне најмање клубове и верујем да ће у опреми коју донирамо за коју годину на велику сцену стићи неки играч и из овог краја”.

Марко Ранковић председник ОФС Лазаревца се захвалио гостима. „Велика помоћ за наше клубове и доказ да се клубови не деле на мале и велике. Када се сви удружимо можемо много помоћи и верујем да ће ових донација бити и у наредном периоду“, казао је Ранковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *