Општина Лајковац на Сајму туризма у Београду

Штанд су посетили представници бројних туристичких агенција, које желе да туристе доведу у Лајковац, на Колубару, Врачебрдо,Човку, Анине, манастир Боговађу, Маркову Цркву и како кажу увере се да ли још Миле иде лајковачком пругом, али представници бројних градова и општина и установа за туризам и културу, који су желели да успоставе разне видове сарадње са ТО Лајковац.

Штанд су посетили и председник Општине Лајковац Андрија Живковић и  инжењер Владан Костић, представник “Елмонта”, једног од најважнијих предузећа које успешно функционише на територији Лајковца,а кратко се задржао и Министар Расим Љајић, који је био у обиласку целог сајма.

Великој посећености Лајковачког штанда допринеле су и глумице Биљана Ђуровић и Вјера Мујовић, а у суботу је наступила и фрулашица Биљана Пауновић.

Директор То Лајковац Милутин Ранковић, каже да је у овој години много више него икада раније било посетилаца, који су се интересовали за организоване излете у Лајковац и конкретну сарадњу, те за учешће у програмима манифестација које ТО Лајковац организује.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *