Нови асфалт у Игманској улици

Улица ће добити нове тротоаре са обе стране, дужина улице је 250 метара, радове на асфалтирању изводи предузеће „Беогар Пут“ а финансира Дирекција за путеве Града Београда.

„То је још један показатељ да београдска Дирекција издваја значајна средства за асфалтирање улица на територији ГО Лазаревац, а како смо раније имали реконструкцију две улице у сеоским подручјима, данас ево завршавамо једну улицу у централном језгру града“, рекао је председник ГО Лазаревац, Бојан Синђелић, који је обишао радове.

Што се активности у наредном периоду тиче, фокус ће бити на поправци рупа и на редовном одржавању и санацији коловоза.

„План је да се до зиме заврше још неке улице у самом гграду. У улици Станислав Сремчевић Црни ради се пуним интензитетом. Било је неколико кашњења, али сада су све фирме које су ангажоване у пуном замаху и циљ нам је да ЈП „Топлификација“ заврши све своје радове до почетка грејне сезоне“.

У ГО Лазаревац у току је припрема за ребаланс буџета и по Синђелићевим речима врло брзо ће се знати тачан план на који начин ће бити распоређена средства, при чему ће се водити рачуна о томе да средства буду што рационалније утрошена до краја године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *