Асфалтирана улица Бранка Радичевића у Лајковцу

“Овај посао смо привели крају и задовољни смо како је све протекло. Јесте било мало проблема у самом извођењу радова, али то је било првенствено због лошијих временских прилика које смо имали током лета. Ипак, најбитније је да је улица урађена квалитетно и да је уговор испоштован до краја. Другим уговором је обухваћено уређење саме улице, односно изградња тротоара и још је то остало да урадимо, како би улица била комплетно завршена. Досадашња сарадња са општином Лајковац је била изванредна и верујем да ће тако бити и убудуће”, истакао је том приликом технички директор фирме “Колубара Грађевинар”, Александар Ружичић.

Председник општине Лајковац, Андрија Живковић, изразио је своје задовољство што се радови у улици Бранка Радичевића полако приводе крају и најавио који ће радови на путној инфраструктури имати приоритет у наредном периоду.

“Оно што смо обећали средином 2016. године, приводимо крају. Улица Бранка Радичевића је добила потпуно нови изглед са асфалтом у дужини од 700 метара и са урађеном фекалном и кишном канализацијом. Завршетком ових радова, сви мештани овог дела Лајковца, а у улици Бранка Радичевића има преко 20 домаћинстава, добиће улицу какву заслужују и на коју су дуго чекали. Након ове улице, настављамо радове у улици Милене Павловић Барили и, када је у питању путна инфраструктура, то ће бити последњи радови у 2016. години. У наредној години ћемо наставити са реализацијом изградње путева по оним месним заједницама, које су протеклих година биле запостављене. Ту пре свега мислим на Бајевац, Ратковац и Ћелије, а у зависности од договора са РБ “Колубара”, после ребаланса буџета, нове коловозе ће добити и остале месне заједнице”, закључио је Живковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *