SPECIJALNE NAGRADE ZA MUNDIJAL: Kladi se u Meridianu, pogodi najveću kvotu i osvoji vredne poklone!

Svetsko prvenstvo je i dalje u foku i tako će biti gotovo sve do kraja decembra, pa zašto ne bismo uživali u fudbalskom spektaklu? 

Sportska kladionica Meridian ovaj Mundijal čini još uzbudljivijim i na pravi fudbalski spektakl dodaje i fantastično takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koja vam donosi ludu zabavu i mogućnost da osvojite fantastične nagrade 

iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje – sve su to nagrade koje mogu biti tvoje 

Šta treba da uradiš 

Za početakneophodno je da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda učestvuješ u takmičenju POGODI NAJVEĆU KVOTU! 

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu. 

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođepotrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan. 

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom 

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI! 

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslovačak 2.000 DINARA ZA TIKET! 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *