Две године рада Хуманитарне организације БУДИХУМАН.12 – ЧИБУТКОВИЦА

– За ове две године Хуманитарне организације БУДИХУМАН.12 – ЧИБУТКОВИЦА,највише помажемо и прикупљамо новац за лечење малишана у Србији и иностранству. Помажемо угроженим породицама у виду хране, гардеробе, прибора за школу.

За нову годину донирали смо 120 пакетића деци и цркви Свети Георгије Чибутковица. Хуманитарне кутије су постављене у Лазаревацу, Љигу, Лајковцу, Обреновцу, Сремчици, а за неколико дана биће и у Београду у салонима намештаја Дивине лине 8 . Хунманитарне акције као и увек подржаће и БРИТИШ МОТОРС, чији је власник Милица Мијаиловић.

Поред Лазаревца, приватника који су од прве хуманитарне акције уз нас и помажу деци, исто тако јављају се људи широм Србије па чак и дијаспоре,како би помогли и укључили се. За доста деце прикупљен је новац за лечење које увек некако протекне у последњи час.

Малој Теодори недостајало је веома мало смс-ова али је рок био кратак. Позвао сам продукцију ТВ ПИНК, Жељка и Милицу Митровић који су све то медијски пропратили и помогли да Теодора сада има довољно новца за следеће терапије. Тренутно смо,највише фокусирани за Јану Симић, Косту Лешевића који се тренутно налази у Словачкој на терапијама. Колико смо у могућности, помоћићемо и осталој деци широм Србије. Тренутно прикупљамо новац за 20 деце које су на списку фондације БУДИ ХУМАН – АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ и за кратко време уплаћено је укупно 3.835.103,00 динара ( 32.500 еура ).

На месечном нивоу прикупимо и уплатимо на рачуне од 150.000 до 300.000 динара. 

Доста фудбалера жели да помогне и донира дресове које постављамо на аукције.

У контакту смо са породицама деце за коју прикупљамо новац па тако знамо коме је најпотребнији. За Сару Матић новац је прикупљен и она се тренутно налази у Бриселу. Малој Анастасиији из Београда хитно је потребан новац како би отишла на лече, а крајњи рок је 15 децембар. Наставићемо да се боримо за свако дете у Србији.

Доста јавних личности, фудбалера донира дресове које постављамо на аукцију. Организовали смо неколико хуманитарних базара, хуманитарних концерта у сарадњи са КУД “Диша Ђурђевић” – Вреоци. Сваке године,све више је људи који желе да помогну и да се одазову хуманитарним акцијама, што је веома добра ствар. Од оваквих ствари,не треба окретати главу.  Наставићемо борбу да што више људи укључимо јер само уједињени,можемо помоћи деци да имају сретно детињство.

– Jош једном желим да се захвалим општини Лазаревац, хуманим донаторима који су уз нас и да није њих,не би смо ни ми све ово успели и показали зашто смо најхуманија општина у Србији”

С’поштовањем оснивач хуманитарне организације БУДИХУМАН.12 – ЧИБУТКОВИЦА

Влада Радисављевић

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *