Представљање кандидата СНС за изборе за Савете Месних заједница у Лајковцу

Лајковачки напредњаци ће на овим изборима имати укупно 122 кандидата у 18 месних заједница, док ће све остале странке имати свега 27 кандидата. Председник ОО СНС Лајковац, Владан Костић, овом приликом је рекао да, сходно постигнутим резултатима у претходном периоду, очекује успех у свим месним заједницама, док је секретар Извршног одбора ОО СНС Лајковац Андрија Живковић истакао да ће један од циљева, након ових избора, бити враћање утицаја и угледа месним заједницама на ниво од пре 15-20 година.

“Углед месних заједница годинама је деградиран и оне нису имале велики утицај на креирање живота у нашој локалној заједници. Тежићемо ка томе да Савети месних заједница буду главна спона између народа и локалне власти, где ће представници месних заједница износити проблеме на радним састанцима, које ћемо редовно одржавати и заједно креирати план и програм за сваку годину”, поручио је Андрија Живковић.

Актуелни председник Савета месне заједнице Јабучје и кандидат за члана и на предстојећим изборима Милан Бугарчић, позвао је мештане Јабучја да подрже програм СНС-а.

“Оно што могу да обећам је да ћемо достојно представљати мештане Јабучја и, као и до сада, имаћемо потпуну координацију са општином и одржаваћемо редовне радне састанке”, рекао је Бугарчић.

Кандидат за Савета месне заједнице Ћелије Драгослав Јевтић, истакао је да је највећи проблем са којим се мештани Ћелија суочавају путна инфраструктура па ће то бити главна тема у будућим разговорима са представницима општинске управе, а дугогодишњи члан Савета месне заједнице Боговађа Снежана Шкорић, изразила је задовољство што су већина кандидата на предстојећим изборима млади људи, пуни ентузијазма.

“На основу мог досадашњег искуства као члана Савета месне заједнице Боговађа,  у питању је веома озбиљан посао и велика је одговорност за свакога ко има искрену жељу да унапреди квалитет живота људи који живе на селу”, нагласила је Снежана.

На изборима за Савете месних заједница који ће бити одржани у недељу 28. маја, у периоду од 7 до 20 часова, лајковачки напредњаци у чак 14 од 18 месних заједница, неће имати противкандидате.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *