Одиграно финале Купа Србије на територији ФСО Лазаревац

На стадиону Колубаре одиграно је финале ФС Лазаревца. Фудбалери Напретка трећи пут узастопно су подигли победнички пехар.

Фудбалери Радничког из Рудоваца пружили су јак отпор фаворизованој екипи Напретка, па и да су се на крају радовали не би било незаслужено.

У мечу са мало прилика, Медошевчани су имали више од игре и пар изгледних прилика, али надмоћност нису крунисали поготком. Изгледну прилику за Медошевчане прокоцкао је Белаћевић у 56. минуту, а у 65. минуту поништен је погодак Рудовчана на интервенцију помоћног судије, због недозвољене ситуације. У 83. изгледну прилику пропушта и Маринковић, његов шут укротио је голман Рудовчана Мастиловић.

При извођењу једанаестераца у јунака је израстао млади голман Радосављевић, који је укротио два једанаестерца, прво је одбранио ударац Жарку Миловановићу, а потом и Филипу Мартиновићу.

Гледалаца 400    судија: Далибор Станковић (Лазаревац) 7

стелци из једанаестераца: Маринковић, У.Макић, Л.Макић, Крстић и Вуковић(Н) Алексић, Живановић, Петровић, Перишић 

жути картони:Л.Макић, У.Макић, Маринковић (Н), Ђурђевић и Живановић(Р)

НАПРЕДАК: Радосављевић 8, Вуковић 7, Госпавић 7(од 70 У.Макић -), Лазић 7, Антонијевић 7, Л.Макић 7, Маринковић 6,5, Обрадовић 6,5, Крстић 6,5, Карадиновић 6,5, Белаћевић 6,5 (од 72 Жарковић -)

РАДНИЧКИ (Р): Мастиловић 7, Н.Миловановић 7, Мартиновић 7, Петровић 7,5, Журђевић 7 (од 86 Петронијевић -), Перишић 7,5, М.Миловановић 7 (од 65 Милосављевић -), Ж.Миловановић 6,5, Живановић 6,5, Алексић 7, Зекић 6,5,

                                 играч утакмице: Никола Радосављевић (Напредак)

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *