ОО СНС Лазаревц обележио 10 година рада

Општински одбор Српске напредне странке у Лазаревцу обележио је у петак 19. oктобра десет година од оснивања странкe и овог одбора.

СНС основана је 2008. године када се из Српске радикалне странке издвојила фракција окупљена око Александра Вучића и Томислава Николића.

На коктелу који је овим поводом уприличен у фоајеу лазаревачког Центра за културу окупио се велики број чланова, симпатизера, функционера странке као и припадника коалиционих политичких опција.

Присутне  су поздравили потпредседници ОО СНС Лазаревац, председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић, председник ГО Лазаревац и први председник лазаревачке општине из редова СНС Бојан Синђелић и председник ОО СНС Лазаревац и Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић.

Они су овом приликом захвалили свима који су допринелу раду и напредовању странке, али и подсетили на све оно што је у протеклом периоду реализовано на територији ГО Лазаревац.

У кратком филму који је приказан, присутни су се подсетили реализованих капиталних пројеката попут новог ванболничког породилишта, километара асафалтираних улица и путева, значајних корака у развоју пољопривреде у Лазаревцу, унапређења социјалне политике града и осталог што је урађено.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *