ДВА ОДБОРНjКА СВОЈЕ МЕСТО НАШЛА У ПОКРЕТУ СОЦjЈАЛjСТА

Драган Милинковић и Драган Митровић Нана, од недавно су се престроjили у редове странке Покрет социjалиста, те jе тиме ова партиjа добла два одборника у Скупштини Градске општине Лазаревац.

Драган Милинковић, био jе дугогодишњи члан Демократске странке и до пре неколико месеци вршио jе функциjу председника Скупштине ГО Лазаревац. „Као човек и као истински левичар и социjалдемократа нисам имао никакву дилему да ли да приступим овоj странци, после свих покушаjа да утичем на промену курса, начина рада и понашања странке коjоj сам до сада припадао“, образложио jе Милинковић своjу одлуку.

Драган Митровић Нана, рекао jе да jе група грађана националних мањина коjу он заступа, недавно иступила из коалициjе са Социjалистичком партиjом управо због неиспуњења обавеза коjи jе СПС имао, а коjи се односи на борбу за људска и мањинска права и остварење грађанских права мањина. „Надамо се да овде имамо jедну здраву левицу, jер програм левице нама у потпуности одговара“, истакао jе.

Раjко Ранковић, председник Општинског одбора Покрет Социjалиста, истакао jе задовољство преласком нових чланова, а нарочито тиме што оваj одбор на чиjем jе он чели добиjа два одборника у Скупштини. jзразио jе очекивања да ће у наредном периоду бити формирана и одборничка група, за шта недостаjе jош jедан одборник.

jстакaо jе да и даље се нада доброj сарадњи са коалиционим партнером, Српском напредном странком, уз очекивање да са њима буду, као jе рекао „носиоци тежине на локалном нивоу“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *