Алимпиjевић: До краjа мандата испунићемо сва обећања

„Захваљуjући хиjерархиjскоj вези између нас и града Београда са Српском напредном странком, поготово мог заменика коjи jе ишао за Београд и на неки начин тражио да се паре коjе Београд узима врате Лазаревцу, у чему je успео, и то jе негде jош око 400 милиона динара“, обjаснио jе Алимпиjевић и истакао да када се све сабере, Лазаревац у овоj години располаже са 1,6 милиjарди неке врсте буџета.

Алимпиjевић истиче да jе ова власт урадила готово све што jе обећала, и направио кратку ретроспективу.

„Обећали смо да ћемо урадити пола пута у Петки, урадили смо цео. Обећали смо да ћемо урадити улицу Железничку, завршили смо. Обећали смо улицу Кнеза Станоjа, урадили смо. Започели смо колектор да радимо, започели смо ватрогасни дом, главну улицу… У Пркосави смо урадили греjање у школи итд. Много ствари коjе смо обећали у претходном периоду смо урадили“, навео jе Алимпиjевић и наjавио да ће бити асфалтирано десет километара пута, као и да ће села североисточног дела општине добити воду.

Он jе наjавио наставак радова на израдњи фекалног колектора, радове у улици 1300 каплара, средства ће бити уложена и у фискултурну салу у Рудовцима.

„Ово нам jе трећа година на власти и ако би направили ретроспективу свега што смо урадили за ове три године могли би да видимо да jе велики део посла, односно велики део обећања реализован и до краjа мандата ће оно што смо обећали у деведест посто случаjева бити решено“, категоричан jе Алимпиjевић

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *