Сат за нашу планету у Лазаревцу

Канцелариjа за младе и Савет за младе Градске општине Лазаревац организуjу програм под светлошћу свећа у суботу 28. марта чиме ће се прикључити светскоj кампањи „Сат за нашу планету“.

Програм под светлошћу свећа почиње од 20,30 часова у кафеу Паб Дарквуд“ и састоjи се из изложбе награђених фотографиjа са ликовног конкурса Завода за заштиту природе Србиjе и Фото Савеза Србиjе, монолога из драме Антона Павловича Чехова „Уjка Вања“ и акустичном свирком бенда Еутерпа. Такође, у суботу 28. марта у периоду од 20,30 до 21,30 часова ће улична расвета у централним градским улицама бити искључена. Део програма ће се одржати и испред кафеа „Паб Дарквуд“ уколико то временске прилике дозволе.

Организациjа програма у циљу спровођења кампање „Сат за нашу планету“ не би била могућа без подршке: Завода за заштиту природе Србиjе, Туристичке организациjе Лазаревац, Првог приградског позоришта „Пулс Театар“ и кафеа „Паб Дарквуд“.

Позивамо све лазаревчане да у суботу 28 марта искључе своjа светла, дођу да погледаjу наш програм под светлошћу свећа и тиме и они допринесу светскоj кампањи „Сат за нашу планету“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *