Булевар женских тајни у Лајковцу

Фестивал „Булевар женских тајни“,  ауторски пројекат телевизијских дива Весне Дедић и Сање Маринковић, одржан је 24. маја у Сали Градске куће у Лајковцу.

Програм је замишљен је као сусрет жена које живе на територији одређене општине или града и баве се различитим пословима, од пољопривреде и занатства до медицине, просвете, политике.

Циљ је да свака учесница Фестивала женских тајни добије подстрек и осећа се привилеговано због живота који води.

Фестивал који је трајао готово три сата одржан је у препуној великој сали општине Лајковац, а поред уредника и водитељки, Весне Дедић и Сање Маринковић, гошће су биле и Изворинка Милошевић вокална уметница позната по извођењу влашких и песама националних мањина, тренер за лични развој и аутор програма „Заувек витки“ Александра Убовић, а представљене су и три успешне Лајковчанке, докторка Јованка Гомилановић оснивач прве приватне лекарске ординације у Лајковцу, Мила Митровић Лончар директор ПУ Лептирић и Споменка Миливојевић, васпитачица и аранжер цвећа и украсног биља.

Све присутне даме поздравио је председник општине Андрија Живковић. Он се захвалио гошћама на организовању фестивала у Лајковцу и пожелео свим женама успех у и истрајност у настојању да буду срећне и задовољне својим животима.

„Булевар женских тајни“ је програм чији је циљ да инспирише и мотивише жене да живе живот какав желе, постигну своје циљеве и да на том путу до успеха буду срећне.

Живот модерне, запослене жене данас је потпуно другачији од оног који су водиле генерације наших мајки и бака. Можда први пут у историји се сусрећемо са чињеницом да оне раде посао који воле, оне својим успехом инспиришу друге жене, оне имају своје пословне обавезе и када напусте радно место оне су и жене којима је приоритет породица“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *