Лазаревчани бирају између осам локланих листа

У поноћ почиње предизборна тишина. У изборну трку у Лазаревцу улази осам листа кандидата за одборнике у локланој скуштини.

Листа која ће се на гласачком листићу за локалне изборе наћи на месту под бројем један јесте „Алаксанар Вучић – За нашу децу“, броји 61 кандиата за одборника, а први на листи је Вукашин Јањевић, актуелни директор ЈП „Топлификација“. Бојан Синђелић актуелни председник општине је други, док је Бојан Стевић председник општинског одбора СНС-а трећи.

Листа Ивица Дачић – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма, Зелени Србије (Зелени)” је под редним бројем два. Носилац листе је Александар Арсеновић, актуелни директор лазаревачког јавног комуналног предузећа. На листи се налазе имена 61 потенцијалног одборника, на другом месту је Милоје Живанивић, актуелни заменик председника општине, док је трећи Ненад Пауновић Рива.

Са предлогом 21 одборника, трећа је листа „Александар Шапић – победа за Лазаревац“. Првих троје на листи су Слободан Милановић, Весна Стефановић и Сања Николић.

Група грађана Лазаревац – наша кућа – Милан Ђорђевић-Ђокин под редним бројем четири је листа са 61 предложеним одборником. Носилаца лист је Милан Ђорђевић-Ђокин председник синдиката ЕПС-а, други је Милан Караџић, трећа Гордана Стошић.

Клуб Љубитеља Лазаревца – Милан Ралић Чомбе под бројем је пет, а прва три имена од 21 су Милан Ралић, Златко Петровић и Бојана Ралић Стојиљковић.

За краљевину Србију (ПОКС) – Зелена Странка србије предлаже 22 кандидата за одборнике, Ђорђе Ђукнић, Бранко Недељковић и Маја Милошевић су првих троје.

„Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ под редним је бројем седам. Драгана Трајковић, Нина Урошевић, Дејан Миленковић првих је троје од 21 кандидата за одборнике.

Листа „Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници“ под реним бројем је осам. Предлаже такође 21 одборника, а првих троје су Никола Стошић, Александар Димитријевић, Марко Савковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *