Почело потписивање уговора за пријем деце у ПУ „Ракила Котаров Вука“

Потписивање уговора за пријем малишана по конкурсу у депадансе Предшколске установе „Ракила Котаров Вука“ у Лазаревцу почиње од данас.

По потписивању уговора родитељи ће у Канцеларији за превентивну здравствену заштиту преузети здравствени картон детета, који ће потом однети код изабраног лекара у дом здравља и обавити све неопходне анализе које су потребне како би се добила потврда да је дете здраво. Само уз ову потврду дете може бити примљено у колектив. Здравствени картон са потврдом о здрављу детета родитељи дају изабраном васпитачу на увид 2. септембра када почиње радна година.

Пре почетка радне године биће одржани састанци на којима ће родитељи бити упознати са радом установе, али и са свим неопходним појединостима везаним за боравак детета у вртићу.

Групни родитељски састанак за родитеље деце јасленог узраста заказан је за 30. август од 16 часова у фискултурној сали објекта „Дечије царство“, када ће се представити руководство вртића, стручне службе, службе медицинске и превентивне заштите, медицинске сестре и васпитачи који ће бринути о деци. За родитеље деце вртићког узраста од 3 и 3,5 године родитељски састанци заказани су за 29. август од 16 часова у објектима у којима су малишани примљени.

Потписивање уговора са корисницима који су по конкурсу примљени у ПУ „Ракила Котаров Вука“ траје до 16. августа. Уговори се потписују сваког радног дана од 8 до 12 часова у објекту „Детињство“ у улици Даре Ранђић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *