Тренер Железничара на усавршавању

Док су фудбалери Железничара из Лаjковца на заслуженом одмору, jер су jесен окончали на другом месту српсколигашког запада, тренер Александар Лазаревић се налази у Kући фудбала у Староj Пазови на семинару за стицање А лиценце под покровитељством УЕФЕ.

Велики je броj еминентних предавача од директора Милоша Миљанића, преко ментора Ђорђа Коковића. Међу предавачима су Милош Веселиновић,Небоjиша Милошевић, Вања Радиновић, Деjан jлић, Михтат Благаjац, Милош Велебит.

— Предавачи се своjски труде да нам пренесу богато искуство. Много тога се научи и тек доласком у центар за едукациjу тренера схатио сам колико jе битна едукациjа. Уверен сам да ћу са своjом екипом и у наставку сезоне бити приjатно изненађење.– каже Александар Лазаревић.

Међу 25 полазника jе и Огњен Короман некадашњи репрезентативац Србиjе и тренер у омадинскоj школи Црвене Звезде.– Кроз свакодневно дружење уверио сам се да се ради о талентованом тренеру и мислим да ће Лазаревић са лаjковачком дизелком имати добре резултате и у наставку првенства. Признаjем да сам приjатно изненађен колико познаjе тренерски посао, а наjваћи квалитет му jе што jе тренерском позиву много посвећен и желим му пуно успеха у кариjери.– каже Огњен Короман.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *