Распоред предавања у Гимназији у Лазаревцу

Гимназијалци у клупе седају од 1. септембра, а наставаће ће бити организована према упутствима и препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја, истиче директорка Гимназије у Лазаревцу Јасна Марковић.

Прве недеље нове школске године пре подне ће ићи прва половина првог и другог разреда, док ће поподне ићи прва половина ученика трећег и четвртог разреда. Друге недеље у преподневној смени ићи ће друга половина првог и другог разреда, а поподне ће ићи друга половина трећег и четвртог разреда. Треће недеље преподневна смена резервисана је за прву половину одељења трећег и четвртог разреда, док ће у поподневну смену ићи прва половина првог и другог разреда, итд.

Часови ће трајати по пола сата, а ученици у гимназију морају дођи са маскама уз поштовање правила која ће им одељенске старешине саопштити на првом часу. Део наставе која ће се одржавати на даљину биће организована преко Google учионица. Новина је и то да предавања почињу од 8 сати, са седмим часом завршавају се око 12:15, а друга смена почиње у 13:13 часова.

За ученике првог разреда у понедељак, 31. августа биће организовани родитељски састанци, а сатницу родитељи могу погледати на сајту Гимназије у Лазаревцу, где су такође објављени и распореди ученика по одељењима.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *