Нови председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, заменик Томислав Рикановић

Председник градске општине Лазаревац, заменик председника општине и чланови Већа изабрани су данас на другој седници Скупштине ГО Лазаревац у новом сазиву.

Нови председник лазаревачке општине је Бојан Стевић, док је на место заменика председника општине постављен Томислав Рикановић.

Стевић је истакао да ће покушати у наредне четири године да раде у интересу грађана уз правилну расподелу новца из буџета и са циљем да буду још бољи у односу на претходни сазив. „Хвала грађанима општине Лазаревац на указаном поверењу на претходно одржаним изборима са 16.500 гласова на локалном нивоу, што је 18 процената више него 2016. године. То нас обавезује да радимо још боље, брже и јаче на стварању што квалитетнијих услова за живот“, рекао је Стевић.

Упоран рад обележиће мандат новог руководства, нагласио је заменик председника општине Лазаревац Томислав Рикановић. Он је додао да ће сарадња са медијима бити један од примарних циљева, како би грађани општине били што боље информисани, затим сарадња са Министарством унутрашњих послова, али и са Српском православном црквом.

Председник Скупштине ГО Лазаревац Бојан Синђелић рекао је да је на Скупштини присуствовао 61 одборник, што говори о њиховој озбиљности и о томе да су Лазаревчани изабрали одговорне људе. Он је овом приликом честитао новоизабраном председнику, заменику председника и члановима Већа, пожелевши им пуно успеха у раду.

Одмах након друге, одржана је и трећа седница Скупштине ГО Лазаревац на којој су изабрани вршиоци дужности директора Јавног предузећа за комуналну привреду Лазаревац и ЈП Топлификација. На место в. д. директора ЈП Топликација постављен је Вукашин Јањевић, док је за в.д. директора ЈПКП Лазаревац именован Александар Ракић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *