РАДОВj У ВАЛАНДОВСКОЈ МОРАЈУ ДА ПРjЧЕКАЈУ

Дуго очекивани и наjављивани радови у Валандовскоj улици у Лазаревцу, мораjу сачекати решење проблема коjи су се поjавили у међувремену, односно предузеће „Београд пут“ коjе jе надлежно за таj посао, пре његовог отпочињања мора уклонити већ начињене пропусте на другим локациjама, обjаснио jе заменик председника Градске општине Лазаревац Боjан Стевић.

Valandorska

Он jе у свом обраћању медиjима рекао да jе општина ангажовала надлежну инспекциjску службу за утврђивање пропуста у раду „Београд пута“ у улици Николаjа Велимировића, односно првоj деоници коjа jе рађена 2012. године, као и на jедном делу улице Дула Караклаjића. Тек када таj посао заврше, моћи ће да започну радове у Валандовскоj улици, каже Стевић.

„Онда ће започети радове у Валандовскоj улици по питању проширења и по питању осталих радова на териториjи Градске општине Лазаревац“, каже он.

Проблем се назире и када jе реч о планираним радовима у месноj заjедници Миросаљци.

„Очекуjем да наредних дана почну радови и у месноj заjедници Миросаљци, ако Комунално предузеће буде успело да реши њихов проблем по питању њихових цеви. Уколико они то не успеjу да ураде, ми ћемо доћи у jедан велики проблем, а то jе што ће град Београд повући средства у износу од 19 милиона коjе jе издвоjио за путну инфраструктуру“, каже Стевић.

Стевић jе наjавио да ће радови бити настављени како у Валандовскоj, тако и у другим лазаревачким улицама коjе су у плану за реконструкциjу у овоj години.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *