ПД „Вис“ право место за љубитеље природе и авантуре

Осим обиласка планина у земљи и иностранству, спелеолошких акција, али и сплаварења и алпинистичкох подухвата на највишим врховима света, чланови друштва нарочито су поносни на две традиционалне градске манифестације, које сваке године привлаче све већи број Лазаревчана, а то су бициклијада „Окрени педалу“  и акција „Шетајмо за здравље“, намењена свима који воле природу.

 У протеклој години организовано је 46 акција, а припремљен је и план за ову годину  где су неке акције већ реализоване .

„Трдиционалне акције локалног типа такође су се нашле у плану за ову календарски годину, тако да ће акција „Окрени педалу” бити одржана  11. јуна, а „Шетајмо за здравље”  24. септембра. Воде се разговори и на тему увођења још једне акције за Лазаревчане која би требало да се одржи на пролеће“, каже Јован Арсенијевић, члан Управног одбора ПД „Вис“.

„Нови чланови у ПД Вис увек су добродошли. Потребан је пре свега авантуристички дух, добра воља, позитивна енергија и љубaв према природи. Уз попуњен формулар који ћете добити у просторијама друштва, једноставно је постати члан без обзира на узраст“, додаје он.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *