Живановић: Морамо се припремити за отпуштања у Колубари

“Надам се да ћемо у фебруару финиширати посао везан за одборнике и склопити листе, каже председник овог одбора”, Милоје Живановић.

„Ми ћемо у оквиру припремних активности обићи све наше организације, представити им оно што са централом будемо договорили око изборног програма,  а наравно, за Лазаревац ћемо  направити посебан изборни програм.

Наставићемо  да градимо оно што смо започели, пре свега мислим на водовод на северо-истоку општине као и на  радове у самом граду, улице и слично. Свакако да ћемо се залагати и за изградњу нових тржних центара по Лазаревцу  да би суграђанима било лакше и да цене буду ниже, јер уколико конкуренција буде већа и цене ће бити ниже.

Ипак оно што је за нашу партију најважније то су пре свега социјални програми. Гледаћемо да не правимо грешке као што се  десило да у тој области не буду људи из наше странке. Та област је наша шанса и прилика да се ми докажемо и оправдамо то што себе називамо партијом социјалне правде. У Лазаревцу има много проблема те врсте  и бојим се да ће их бити још више због  ЕПС –овог огранка, Колубаре. Свакако да и за ту ситуацију морамо да се припремамо, за те људе који ће на овај или онај начин остати без посла.  Ја на жалост верујем да је та прича о отпуштањима реална и да ће се десити у Колубари и свакако да ће онај ко буде вршио власт у Лазаревцу на тај проблем морати да обрати посебну пажњу.

Ја не знам ко ће убудуће вршити власт, али се надам да ћемо ми бити ту и да не верујем у то не бих радио овај посао.

Поред социјалног програма, мора се решити проблем са противградним стрелцима, мора се посветити пажња развоју масовног спорта у Лазаревцу као и развоју пољопривреде. Ја ћу се потрудити да са својом екипом направим коректан програм, а то са ким ћемо у коалицију зависи и од Градског одбора. Преговара се са са коалиционим партнерима на нивоу републике и они ће бити на првој линији странака за које смо ми заинтересовани. Оно што  покушавам је да са садашњим коалиционим партнерима на нивоу општине направим коректан однос, у смислу, да на изборима наступамо коректно једни према другима, а након избора у зависности од резултата, видећемо какве ћемо договоре правити“, закључује Живановић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *