СНС у свакодневној кампањи подсећа на урађено

„Ми кампању радимо свакодневно и подсећамо грађане шта је то што смо до сада урадили. Такође разговарамо о свим оним проблемима који муче грађане и циљ нам је да ти проблеми буду решени.  Неки од проблема су водоснабдевање,  канализационе мреже, путне инфраструктуре као и проблем незапослености великог броја Лазаревчана.

Ми имамо један смер кога се држимо од самог оснивања странке, а то је стварање што бољих и што квалитетнијих услова за живот грађана. Решили смо вишедеценијске проблеме по питању водоснабдевања,  мислим при том на Врбовно и Степојевац, затим решавање истог проблема у Месним заједницама Араповац, Јунковац, Миросаљци, Стрмово и Пркосава. Решили смо проблем улице Владике Николаја, Бранка Пешића  и 1300 каплара, а расписан је тендер за улицу Станислав Сремчевић Црни. Отпочеће и  изградња новог породилишта .

Остало је још доста тога да се уради и ми ћемо кроз кампању изнети начине на које ти проблеми могу и морају бити решени, истиче Стевић.

ОО СНС Лазаревац  преговара о могућим постизборним коалиционим партнерима.

Разговори са појединим партијама и групама грађана већ су обављени, а све у циљу упознавања са њиховим програмима и стратегијама развоја Лазаревца, каже председник одбора, Бојан Стевић.

„Када будемо сагледали све заједничке програмске циљеве, тада ћемо кренути са потписивањем предизборних  и постизборних коалиција. Врата Српске напредне странке увек су била и биће широм отворена за све групе грађана и политичке партије са територије општине Лазаревац које имају јасан програм и дефинисан циљ да се створе што бољи услови за живот наших суграђана.

Ми немамо никаквих забрана за формирање коалиција. Имате нове људе који воде ОО  ДСС,  нове људе који воде ОО СРС и ми смо и са њима отворени за сарадњу. То нису људи који су се огрешили о Лазаревчане у протеклом периоду, то су људи  који имају квалитетан поглед на решавање проблема у нашој општини“, рекао је Стевић.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *