ОШ „Михаило Младеновић Сеља“ у Дудовици – модерна школа стара више од пола века (ВИДЕО)

Основну школу „Михаило Младеновић Сеља“ у Дудовици похађају 283 ученика, а настава је организована у складу са одлукама министарства везаним за актуелну епидемиолошку ситуацију.

Предавања протичу у најбољем реду, док је олакшавајућа околност то што ова школа у протекле четири године користи Google учионицу, тако да су се учитељи и наставници лако прилагодили онлајн предавањима, рекла је директорка школе Зора Гајић.

Она додаје да је број ђака у клупама сваке године све мањи, па их је тако ове године десет мање него лане. „Нека деца из Дудовице иду у лазаревачке школе, јер је родитељима лакше, кад крену на посао, да их тамо одведу. Ипак, матична школа у Дудовици има боравак за ученике од првог до четвртог разреда и све услове какве имају градске школе. Чак мислим да су деца овде заштићенија, јер је мала средина“, каже Гајић.

Важно је истаћи да ова основна школа прати тенденције савременог доба, пре свега, када је реч о модерним технологијама, те у сладу са тим све информације ученици и родитељи могу наћи на сајту школе који се редовно ажурира.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *