Oрганизација БУДИХУМАН.12-Чибутковица поделила пакетићe угроженим малишанима

Хуманитарна организација БУДИХУМАН.12-Чибутковица поделила је 30 новогодишњих пакетића болесним и угроженим малишанима, као и онима којима родитељи нису у радном односу.

Други део пакетића, захваљујући бројним људима који су се прикључили овој акцији, биће подељен до Божића, истакао је Влада Радосављевић, оснивач ове хуманитарне организације. „На данашњи дан, пре седам година, почело је прикупљање новца за мог брата Милорада Радосављевића, како би се оперисао у приватној клиници ‘Свети Вид’. Новац је за кратко време прикупљен, али безуспешно. После само две недеље, доктори су нам саопштили да ће Миша морати да се навикне на мрак. Био је то тежак ударац, али срећом, брат је остао позитиван. Због њега сам одлучио да помажем деци којима је потребан новац за лечење“, објашњава Радосављевић, додајући да ће се борити за свако дете у Србији и да су новогодишњи поклони мали гест којима ће малишани посебно да се обрадују.

Подсећања ради, организација БУДИХУМАН.12-Чибутковица до сада је учествовала у акцијама прикупљања новца за Јану Симић, Јовану Барушић, Нађу Ђерић, Деспота Шипића, Алексу Стојковића, Хелену Гавран и Вукана Видојевића. Од недавно помоћ се прикупља и за малог Виктора Смолова из Београда.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *