Опрез – Градски парк небезбедан за коришћење

Наиме, вођени недавном изјавом директора ЈПКП Лазаревац Милисава Крстовића да је ово предузеће своје послове обавило, али да је подизвођач „Београд пут“ свој посао одрадио некоректно, данас смо се и сами уверили у речи господина Крстовића.

„Београд пут“ једини у Србији ради ливени асфалт, међутим у лазаревачком Градском парку није урађен квалитетно и онако како би требало. Надам се да ћемо у наредних неколико дана наћи решење, ако га не нађемо мораћемо на суд“, каже Милисав Крстовић.

„Ми смо окончали радове и криво ми је што не могу игралишта да се користе јер нису завршена и нису безбедна за коришћење, и то делом због неквалитетно изведених радова „Београд пута“, објашњава Крстовић.

Дакле, терени у градском парку нису завршени, али и оно што је урађено је посебно небезбедно јер је асфалт нераван, тј. препун којекаквих избочина, и заиста упозоравамо грађане да не користе, а посебно да не дозволе деци да користе ове терене.

Осим тога, на површини парка, поред стазе, је отворен шахт пречника више од метар и дубине неколико метара, а постоји још сличних отворених шахтова на неколико метара у „неуређеном“ делу парка.

Пројекат Градског парка започет је још у време покојно градоначелника Београда Ненада Богдановића.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *