Ловци из Шушњара организовали такмичење у гађању глинених голубова

Удружење ловаца „Шушњар“ организовало је по 27. пут такмичење у гађању глинених голубова на стрелишту у Шушњару, а добра организација ни овога пута није изостала.

Поред ловаца из Лазаревца учествовали су и такмичари из Вранића, Баћевца, Барошевца и Великог Борка. „Такмичило се осам екипа, по три члана у свакој, а то је 24 ловца. Три најбоље екипе добијају награду, од којих се потом појединачно такмиче шест набољих“, објашњава ловац Владан Васиљевић.

Један од тачмичара био је и Слободан Стевановић из ЛУ „Мића Поповић“ из Барајева, који је истакао да као гости на ову манифестацију долазе више од две деценије.

У појединачном гађању глинених голубова најбољи је био Љубомир Огњеновић, другопласирани је Владан Милутиновић, а треће место је заузео Милош Бабић. Прво место у екипној конкуренцији припало је Славку Поповићу, Владану Милутиновићу и Зорану Савковићу, дуго место заузели су Бобан Стевановић, Милан Витас и Милан Поповић, а треће Горан Радивојевић, Владимир Илић и Дејан Матијевић.

У категорији „Ловци Шушњара“ најбољи је био Дејан Матијевић, затим Горан Радивојевић, а треће место заузео је Зоран Ђукетић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *