IGB AUTOMOTIVE расписује конкурс за пријем нових радника

Услед проширења производних капацитета компанија IGB AUTOMOTIVE расписује конкурс за пријем нових радника у производном погону. Тим поводом компанија IGB одржаће 27. 28. и 29. септембра у холу Центра за културу Лазаревац од 9 до 17 часова Дан каријере на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција. IGB AUTOMOTIVE планира да отвори нови производни погон на територији општине Лазаревац. Ово је идеална прилику да сви незапослени који траже посао  попуне пријаву и приложе радну биографију.

IGB AUTOMOTIVE једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније I.G.Bauerhin GmbH из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта и електричних контролних јединица.

Компанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Bauerhin групи. Данас, IGB AUTOMOTIVE има више од 1.800 радника и производи више од 18 000.000 производа годишње, Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Ауди, BMW, Мерцедес, Шкода, Опел, Nissan и други.

Зашто IGB AUTOMOTIVE?

Компанија IGB AUTOMOTIVE је за девет година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући више од 1.800 људи са територије општине Инђија. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице. Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду.

Позивамо све заинтересоване да посете Дан каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији IGB. Стручни тим представиће компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *